Uutiset

FC Seinäjoen P-05 menestyi loistavasti

FC Seinäjoen P-05 joukkue (joukkue koostuu Sepsi-78 pelaajista) nappasi jännittävien vaiheiden jälkeen Palloliiton Läntisen alueen futsal ykkösen P15 -sarjan C-lohkossa hopeaa.
Joukkue päätyi Fc Ylivieskan kanssa tasapisteisiin ja eroa hopean ja pronssin välille haettiin koko sarjan aikana tehtyjen ja päästettyjen maalien erosta. Fc Seinäjoen maaliero oli lopulta +49 ja Fc Ylivieskan +41.
Näin ollen kaikkien otteluiden pelatuilla minuuteilla oli merkitystä. Jokainen hyökkäys, jokainen puolustus, jokainen blokkaus puhumattakaan upeista torjunnoista avittivat joukkuetta estämään vastustajia tekemästä maaleja ja vastaavasti tekemään niitä itse.
Koko joukkueen suoritus nosti pojat lopulta hopeasijalle!

Joukkueessa pelasivat: Mico Koivuniemi, Aapo Kaura-aho, Santtu Kekola, Veikko Levelä, Tomas Illikainen, Sina Alemi, Myrsky Pakka, Joona Jylhä, Ilmari Rauma, Ossi Wedenoja, Viljami Hirvi, Perttu Saari, Eero Koivula ja Aleksi Ahokas.Sarjan voitti Kokkola Yj, joka lunasti ykkössijallaan paikan SM-lopputurnaukseen. Toivotamme heille menestystä

Fc Seinäjoki valmistautuu kauteen

Fc Seinäjoki on aloittanut harjoittelun jo heinäkuussa ja valmistautuminen vuoden 2018-2019 kauteen on ollut vahvaa. Uusia pelaajia on tullut joukkueeseen mutta samalla myös kokenut, pitkän linjan rosteri on pysynyt hyvin kasassa. Saunaillassa määriteltiin tulevan kauden tavoitteet ja se tulee olemaan ensisijaisesti paluu valtakunnalliseen Futsal Ykköseen. Viime vuonna valitettavasti kohtalo oli tippua niukasti takaisin alueelliseen Futsal Kakkoseen

 

Fc Seinäjoki vahvempi harjoitusottelussa LaPoa vastaan

Fc Seinäjoki sai vieraakseen naapurikaupungin Lapuan Ponnistuksen. Molemmat joukkueet pelaavat Futsal kakkosta kaudella 2018-2019. Ottelu päättyi Fc Seinäjoen murskaavaan 11-2 voittoon.

Futsal kakkosen kausi alkaa marraskuussa 2018
FC Seinäjoki haastajana kauteen